Cinema Obert

Blog del projecte d’innovació audiovisual de la UOC sobre cinema remesclable

Ús docent

només hi faltes tu

Cinema Obert a l'aula: només hi faltes tu

Cinema Obert té com a objectiu principal estimular la creativitat d’estudiants de comunicació i, en general, de persones interessades en noves formes de concebir, dissenyar i crear continguts audiovisuals.

Com a iniciativa sorgida en el context universitari, és la nostra intenció que Cinema Obert ‘entri’ a les aules. De fet, Introspecció ha nascut així, ja que ha conformat un treball de final de carrera (el que nosaltres denominem Pràcticum) per al seu autor, Francesc Morera . A partir d’ara, volem experimentar les possibilitats de muntatge i remescla de noves versions a partir dels materials de partida: en aquest sentit, un dels primers ‘bancs de proves’ natural per a Cinema obert serà l’assignatura Video digital de creació.

Esperem també que en el futur els projectes de material ‘base’ per a cinema obert es vagin també ampliant i desitgem a més que el concepte ‘cinema obert’  alimenti debats teòrics sobre la qualitat ‘oberta’ de l’audiovisual a Internet dins i fora de les nostres aules.